Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Štampa
PDF

O nama

Ciglana je 2003 godine privatizovana pri čemu se od tada do danas teži ka unapređenju kvaliteta proizvoda, uštede energije i u potpunosti vođenje automatskog upravljanja sa kompjuterskim povezivanjem svih procesa proizvodnje.

Površina fabrike danas zauzima 25 ha pri čemu u njoj radi 80 radnika. Fabrika poseduje eksplataciona polja i zatvorenu deponiju za glinu. Današnji izgled savremene ciglane, preduzeće je dobijalo u više faza. Ozbiljan razvoj i ulaganja u modernizaciju počinju osamdesetih godina. Od tada do današnjih dana ulaganja ne prestaju, što je doprinelo da danas "Neimar" spada u jedanog od vodećeh proizvođača građevinskog materijala u Srbiji.

Proizvodni program je baziran na proizvodnji blokova sa horizontalnimi i vertikalnim šupljinama i elemente za međuspratnu konstrukciju. Godišnji kapacitet proizvodnje blokova i monte je uvećan za 40% u odnosu na period pre rekonstrukcije fabrike, i danas iznosi 16 000 000 komada. Intencija i težnja preduzeća su podizanje ukupnog nivoa proizvodnje i povećanju kvaliteta proizvoda.

No images found.